aand one for the crowd.

Igår var det en hel massa jäkla gående , runt hela oxford typ sen drog vi en krogrunda efter portobello. Idag är det lördag , ska dra till basingstoke med dessa två för att fira halloween eller ja dra ett kalas där iaf. Men först marknaden , ska kika lite efter julklappar sen får vi se . pusss


nu tar jag över här... fast ne

Tur att man kan lösenordet till annas bloggggg, hehe. Jag (annas bror då) och alexander kom nyss hem till anna efter att ha tacklats oss genom centrala london och ska stanna här till imorgon. hela grejen med våran resa är att hälsa på alexanders familj som bor en timme från london i basingstoke (en mysig öldrickarstad) men när vi ändå var i england så var det ju lika bra att svänga förbi här ;) anyhow, ska kika runt i huset nu och se hur stökigt annas rum är (rykten säger att det ser ut som skit) cheerio!


you gotta try something new . everyday

hängde överallt . stan . parken . vattnet . mitt badkar . golvet . mitt rum . köket . lagade middag , orkade aldrig gå ut så slog på the hangover och sov.









Got a secret can you keep it . taking this one to the grave

Hej världen hej sverige hej boden hej elinas mamma ;)

Idag hängde inte vädret riktigt med oss utan det  regnade hela dagen , vilket endå var helt ok eftersom vi hängde på westfield. Ikväll blir det film , remeber me och massa goodiiz. kakor . toffifee . chips . jaa och lite kaffe. Imorgon kör vi shopping på primark och hoppas på bättre väder. käkade lunch på marks&spencer , hittade världsbra butik på hemvägen . american food store , skittles , elina's flingor hon ville ha dock svindyra. och neeerd ropes <3 .













SQUIRREL! - i just met you and i looooooooove you - can we keep him? -
















finally . 0

Idag kommer elina hit . faaaantastiskt . hade velat ha alla mina tjejer här


starbucks . coffe . bazinga 1

Var då på westfield med alexandra , satt i någon grej för starbucks och blabla fick iaf gratis caffe för att jag deltog.

Aaaah so you don't have starbucks in sweden well then i want you to be the ambassador for starbucks coffee for sweeden. so when you drink starbucks coffe it's as fun as going on a rollercoaster and now drinking this other brand its as much fun as doing the dishes , or cleaning . sorry you had to taste that anna . so yeah starbucks coffe MMM.

idag är det då lördag , jobbar idag då familjen åker bort till veckan , blir upphämtad halv sju med taxi för att hämta barnen och efter det slutar jag så vi ser vad som händer ikväll (hint hint linn/joella) . Måste även tvätta , sängkläder och sånt så allt är fixat tills imorgon. Ehm aa , nu ska jag måla naglarna då och kanske ta en bagel eller 17. ciao






cute kids


no sweden seriously? - 2

Var på westfield med matilda i veckan ( och ska diit idag , extreme sports event!) anyway. vi gick omkring så kommer det fram en k ill med typ italiensk brytning? hejhej så fastnar vi (jag) självklart där så säljer han något för naglarna .

- sooooooooooo where are u girls from then?
-sweden
- REALLY sweden? how come you got that american accent then?
- aahmm... i don't know?
- i think you watch to much friends , u like friends? which is your favourite character?
- haha ahm well ... joey maybe?
- How you doin'? ;)

jaaa men okej. iallafall då så , igår var mia på besök här familjens förra aupair som också är svensk , kul att äntligen få träffa hon. Idag då , väntar på att mami ska komma hem så vi får styra upp lite om helgen sen blir det westfield med alexandra då , de ska tydligen ha någon klättervägg idag om jag fattat rätt och JA jag ska lätt klättra om man får. Annars så åker familjen bort nu en vecka på semester och jag är hemma , meen inte själv så. Ser fram emot världsbra vecka iaf. Nu ska jag måla naglarrna så hejrå!



cupcakes for the birthdaygirrl! . 5

Idag fyllde den äldsta tjejen 15 år! så jag bakade lite och hittade frosting på burk , men perfekt! ikväll ska jag på bio efter middagen , ska se the social network aka facebook filmen . tjingeeling . ah lite tandvärk har jag också








I'm intrigued for a peek, heard it's fascinating!

Im just sayin . cheer camp , blåmärken , dagobert , tigerbalsam , träningsvärk . skulle inte banga på lite sånt ;)


fool me once shame on me , fool me twice...wouldn't be so nice. 6

6 dagar kvar! s.e.x dagar , det är ingenting typ. awesome.

Hej aaallihopa måndag och jag har nyss sett på district 9 igen . världens sämsta film ungefär men idag var den typ liite bättre. Tessa har lov från skolan och imorgon fyller hon 15 så jag ska baka cupcakes åt hon. Är fortfarande lite sjuk men suck it up kör vi på. I helgen har jag hängt med linn , vi drog in till oxford med anette och alexandra. Skulle ut på kvällen så först på schemat stod svenska puben här , trevligt ställe. Efteråt då de stängde 11 skulle vi möta upp joella och en kompis till henne , efter lite vandrande som vanligt så hamnade vi runt ett tiden på TGIF. Åt hamburgare och pommes till middag , eller ah nattmat? . Var förbi på pineapple , jeeesus vad sugen man blir på att dansa. Får se ifall det hinns med ett danspass i veckan. Annars så funderade lite kring min födelsedag vi kör på paris , det känns väldigt rätt. Nuu måste jag ta i mig lite lunch så vi hörs senare. Gör en snöängel åt mig ;)








a short trip to the us and AAAA . 10

Besökte världens , okej nu tar jag i men nästan bästa butik. Hollister , som att hamna i usa på två sek. Gick med alexandra till westfield som då är europas största shoppingcenter. Imorse när jag sa till städerskan vars jag skulle så var hennes reaktion - OOH your doing some serious shopping then. mja fast inte idag.

Hade förövrigt en jävligt bra onsdag fick massa smågulliga comments OCH som jag helt missat (sorry girls) en inbjudan att fira nyår i paris , huur underbart vore inte det och ikväll blir det bara jag och mellersta tjejen som käkar middag alltså kör vi på musik medans vi äter WEHO. köpte då alltså en tröja på hollister och kommer förmodligen handla upp alla mina kommande löner där , såååååååååååå sjukt skön kvalite. Köpte lite smink på make up store och något för att ta bort smink med på boots. nu förvandlas jag till EL MACO elr ja hatten är på plats iallafall för idag blire fajitas






''you are somebodys reason to smile''


im livin in a winter wonderland . fast nee . 12

Hörde att ni hade snöflingor igår hemma? Hade gärna sett dom göra entre men får bli om någon månad istället. Igår hade vi typ 20 grader med sol , klagaar inte ;)




On Monday morning you'll get no answer . 13

Måndag då . har varit ute hela dagen och gått med alexandra och matilda , 20 grader . muuums . klockan är snart halv fem ,ska börja med maten typ... halv sex kanske?. Anyway i helgen som varit har jag varit på scandinavia 2010 med alexandra , liza marklund var där & talade , kuul tjej. Köpte lösgodis och marabou , smakade finsk vodka och norska våfflor samt dansk ost. såntdär , på kvällen såg vi bio , the life and death of charlie st cloud. bra . söndag var det harry potter hela dagen hos anette , myste med hunden och drack kaffe. Vill att dagarna ska gå SUPERSNABBT nu så hoppas på fint väder hela veckan så blir det nog bra :)






















Just drink the water where you came from 17

Sjuk är vad jag är . från helgen skulle jag gissa på . Känner mig inte alls sugen på att jobba , vill bara ligga i sängen se greys och dricka te. Men njaee , shape up nu! tagga helgen och terrorhotet som är i storbritannien nuu är nog ... inget att oroa sig för enligt den äldsta tjejen i familjen såå tat lugnt. Hoppas att linn kommer förbi ikväll (hint) även för bara en kort stund. bjuder på liiite bilder











imma ride my bike until i get home 34

Mina uppdateringar på denna blogg blir oftast söndagar eller måndagar , så vet ni.

Iaf veckan har varit övervägande bra och helgen var den konstigaste ever , har inga ord som kan beskriva den haha . eller jo , kaos. Ida-maria kom i torsdags kväll och så fredagen var det lite visa stan och sen hängde hon på oxford själv medan jag styrde upp saker här hemma. Lördagen var så jäkla wierd , joella fyllde år iaf så det var BALLONGER thats right och cupcakes , macarons och såntdär. Sen gick vi ut i regnet som v.e.r.k.l.i.g.e.n öste ner för att ta oss till jalouse då vi hade drinkbord där , kvällen började segt men avslutades sjukt bra. Jag & IM var hemma fem , jag sov direkt medan hon packade lite , för 0700? lämnade vi huset igen för att åka till Milton keneys där det var dags för cheer , inget tränande för min del blev det (inte ännu) Ja och håret har jag klippt nu , inte kort då det var ett helt mysterium att hitta en frisör här så ville jag inte riskera att gå därifrån flint typ och min nya mobil är bäst , love it. Tagentbord är verkligen bäst.
I veckan ska jag posta lite vykort till mormor/farmor , kolla upp ett gym i närheten , planera helgen som består av antingen då maskerad & något i O2 arenan. Tills senare , pusss



















RSS 2.0