till linn .



pick n choose my dear









Maskerad . eller - www.scandinaviashow.co.uk/

I feel it in my bones 1



TRE roooooliga grejer händer innan söndag . IH PEPP . återkommer snart!

it takes two to make a thing go right . 2

Heeelo allihopa . Söndag kväll nu och jag skypar med ida-maria fast båda gör saker hela tiden så säger vi småord då och då , hon kommer ju hit på torsdag-fredag. PEPPAD TILL TUSEN! cheer + sånt. Hade tänkt gå och sova för ett tag sedan men vart lite fast här. Vi var en sväng på westfield  , europas största shopping center , helt okey. Igår var vi ute på en klubb blev även inbjudna på en maskerad/bal den 9 okt så skulle få nå detaljer mejlade till mig om det , hamnade hemma hos mig halv fem på morgonen , sov några timmar för att sedan åka på en picnic i piccadilly circus med ca 200 andra au pair peeps , så blev det inte , vi orkade inte stå och vänta på att de skulle dra igång så vi åkte till alexandra , såg notting hill. Vill ni veta hur jag bor nu , se filmen det är mitt område allt utspelas i. Orkar inte sammanfatta något mer så nu taggar jag inför en till arbetsvecka . puss

















perfect wednesday

Onsdagen började med frukost ute , bagels kaffe och lite flingor. Spelade johnny cash från datan och njöt av vädret , 23 grader inte helt fel. Dagen bestod av lite städning och tvätt , hämtade lillkillen från skolan och så gjorde vi fajitas till middag. Familjens mormor och morbror var på besök , helt söta kul att även dom påpekade min amerikanska dialekt. Gick till itsu vid 2000 för att träffa linn och alexandra , tog lite sushi och efterrätt till det ,choklad.







if it kills you , so let it be

Inatt vaknade jag 04;14 av att jag satte mig upp rätt i sängen och försökte andas normalt . Har inte haft en mardröm på ................. ja HUR länge som helst men så slog det till. Nååja , idag har vi haft 23 grader och sol ,  hörde att ni hade lika bra väder hemma? Ser V.E.R.K.L.I.G.E.N fram emot första helgen i oktober. Hängde på oxford street idag och gjorde lite shopping , måste ta tag i detta med frisör (stina) mitt hår är verkligen dåligt nu. Ska försöka ta itag med cheerleadingen , eftersom jag inte kommer kunna gå i lag känner jag just nu stor tyngd över det , kan bara vara med på läger och så. Ska signa upp mig på pineapple dance center iaf nu , europas bästa så vi kör på det ett tag. Men utan cheerleadingen , då saknas det en bit.


im doing this . 9

Mitt svenska nummer är inte längre i bruk , typ . har skaffat ett UK men har kvar mitt gamla så kollar till det då och då för vill ha kvar det till senare , så ska skriva ut mitt UK nummer men vill ni få tag på mig , facebook eller mejl är bäst då. Vill bara säga och det har jag insett nu lite mer fast nja , visste det innan också men endå. Världens finaste vänner har jag , ni är min extra familj allihopa. Sen har jag också världens bästa familj och kisseMISSARRR. Så härligt dessuuuutom att jag inväntar besök av en (två?) snart.


sverigedemokraterna . vaa? 10

sitter just nu och ser valet 2010 online på internet , lite svårt att hänga med då det är lite onoff internet. Min chat på facebook är helt vrickad just nu. Idag var vi iaf i camden på marknad , gillade det sådär. Notting hill är mycket mysigare och trevligare folk där. Imorgon måndag och nu kör vi en jobbvecka till









'' you are three angels walking down the street'' 11

Sitter just nu och skypar med ebba och maja innan det är dags att lämna huset. Fredagen var utgång , typ haha. I Soho , det var en jäkla kväll som innehöll allt möjligt , träffade två stycken från australien som vi hängde med överallt i soho och såg även lite av china town. Hemresan fick bli med taxi och tur var det. Vi fick i oss en tekopp på morgonen sen blev det en trip till sushi stället och nu sitter jag och lyssnar på melissa horn i väntan på att gå till alexandra med linn joella och matilda. Vi ska väl ... se film och äta oreos? iallafall jag. Imorgon blir det camden , känner att lönen min kommer säga hejdå där , som jag förövrigt virrade bort igår men sedan hittade . Fick löneförhöjning igår också , trevligt det. Nej , nu lite mer te innan det är dags att ge sig ut. PUZZZZZZZ


























give me love you longtime 20

''for example anna she has really beautiful eyes''  men tack!
Anyway , har gjort min svenska plikt här i London och röstat! på ambassaden bjöd de på pepparkakor och kaffe/mjölk. så trevligt att träffa en massa svenskar , sen blev det en tripp till svenska butiken som säljer plockgodis , och sånt svenskt. Sen har vädret inte varit det bästa mån tis men idag var det helt okej så gick på stan en sväng med matilda och alexandra , köpte ett par skor och en klänning. I helgen blir det utgång förslag är mayalondon.com eller merahclub.com . lön , shopping och camden. Sen börjar ännu en till ''jobb'' vecka här i london.





so what's somebody like you doing in a place like this? 21

Har fått så många olika erbjudanden nu så har svårt att bestämma vad som passar rätt. Hittade en kul grej idag , den 17 ska det tydligen vara london runt , man går och de tar ca 7-10 timmar. För att samla in pengar till cancerforskning men det kostade 45 pund att anmäla sig annars hade jag lätt gjort det. Gå hela natten och samtidigt samla in pengar och få se massa sevärdheter. Nåja , idag skypade jag med min beloved elina <3 sen ska jag och linn förmodligen och rösta ikväll på svenska ambassaden. vi se hur kvällen slutar!


it's okey guys , im a ninja i got this . 22

Somsagt  , bestämde mig för att köra fullt ut med att vara turist i helgen så här har ni resultatet.


























23


easy



Drink our coffe or we'll break your legs!

crazy is as crazy do

Idag var jag och fikade med angela - http://nangela.blogg.se/  , vissa bara klickar man med , heltrevlig tjej.
anyyway - PUH. nu kan jag andas ordentligt efter att fattat mitt beslut:) ikväll ska jag vara barnvakt och imorgon skall jag shopppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . marc jacobs bara väntar på mig så ha en trevlig helg . bilden är till dig idamaria . knäppunge



one of a kind

Jag säger då det. Alla borde ha en tjej som denna i sin närhet , elin räddade min dag och jag har nu bestämt mig. One more step in the right direction


In life we all make decisions, its from those decisions we grow as a person.

Aldrig någonsin har jag haft så många beslut att fatta på så kort tid. Idag är det den 9 september och min provperiod på jobbet pågår tills den 30. Mamman tog upp det igår och sa att vill jag stanna så funkar det utmärkt det är bara upp till mig att bestämma , skönt tänkte jag. Men hur ska jag kunna bestämma när huvudet säger nya saker varannan sekund. Familjen är iaf så trevliga och gulliga. Nåväääl beslutet är upp till mig och ingen kan påverka mitt beslut vare sig jag väljer att stanna eller inte . här får ni en kort lista innan tusen kort kommer typ.

  • Antal gånger jag nästan blivit påkörd - 3 bara idag
  • Gått vilse -5 . hittade dock vägen tillbaka 2 av dom gångerna utan att fråga någon . +
  • Te koppar idag - 5
  • starbucks - 1 . score right ;) ska steppa upp lite
  • gånger jag blivit misstagen för att vara amerikan - 3 ÄR DET INTE HÄRLIGT SÅ SÄG <3
  • gånger jag tvättat - 2















can you spell awesome

Min handled är ååt skogen , det är ju perfekt! :D . återkommer efter helgen med massa bilder och sånt när jag blivit mer mig själv för nu , nja.


sunday . not so sunny

Vädret var inte det bästa men igår var det vaarmt och mysigt ute. Träffade en tjej som heter linn som bor en bit ifrån mig , så vi gick runt på marknaden , sjukt mycket folk. Sen åt vi sushi på ett väldigt fint ställe som absolut kommer besökas igen. Hade då inte kameran med mig , tabbe men nästa lördag kör vi på ;) Idag sitter jag mest och äter oreos och dricker mjölk. Ser fram emot veckan att komma igång lite med rutiner och så , har haft rätt mycket fritid nu men har en känsla av att den lär försvinna när allt kommer igång. Lika bra det , inte åker jag hit för att sitta framför datan heeeeela tiden. tjingeling! Lite bilder kommer nu och först ut , BODEN i uppsala!




Köpte en ny bodylotion från victorias secret . fab







nnn some more











Current city Notting Hill London UK

Såååå . äntligen framme i London där jag nu ska bo i ett år. Resan gick bra , köpenhamn var lätt attt hitta i och debbie kom och mötte upp mig på flygplatsen sen åkte  vi taxi hem till familjen. De har väldigt fint hus , tre våningar och ... fyra badrum?. Har hela nedre planen för mig själv och superfint badrum och rum. Ja det har rätt så kallt så tack igen farmor för sockarna du stickade ;) Idag är det fredag , sitter med datorn och lillkillen speelar wii just nu. Ska antingen till parken senare eller så ut med mamman och dottern för att kolla runt lite. Det är är rätt mycket att ta in men allt känns bra , alexandra kommer ju ner snart och läser du detta så jaaa , helt random att de känner varandra men kul :) bilderna är ifrån stockholm då jag och idamaria var och träffade arthur och hans kompis från paris . Gick runt hela stockholm och avslutade med middag på stureplan. over and out för idag!










RSS 2.0